magazin muzica ~ echipamente profesionale de sunet ~ efecte de lumini ~ instrumente muzicale ~ accesorii ~ echipamente DJ

Cautare in catalogul de produse:  
Microfoane cu fir microfoane fara firAmplificatoare audio profesionaleBoxe audio profesionale, boxe active, boxe pasiveClape si claviaturi, instrumente cu clapeChitare electrice, chitare acustice, chitare bassEchipamente DJ: casti dj, mixere, turntable, playereViori, viole, contrabasStative pentru instrumente, stative partituri stative microfoane
 
 

Cum se face livrarea comenzii

Comenzile primite prin intermediul site-ului web www.cryton.ro sunt livrate gratuit in Cluj Napoca si in localitatile din tara din interiorul retelei de distributie a firmelor de curierat pentru valori minime ale comenzii de 400 RON. Pentru comenzi mai mici de 400 RON taxele de livrare trebuie achitate de cumparator in momentul primirii coletului.


Modalitati de livrare  a comenzilor online


Cryton.ro efectueaza livrarile prin curieri proprii (in Cluj Napoca) si prin firme de curierat rapid pentru alte localitati din tara.


Livrarea produselor in Cluj-Napoca


Pentru comenzi mai mari de 400 RON produsele comandate vor fi livrate in mod gratuit in localitatea Cluj Napoca, de obicei in aceeasi zi in care s-a facut comanda.


Livrarea produselor in alte localitati din tara


Livrarea produselor in tara se poate face prin una din firmele de curierat rapid afisate in pagina de confirmare a comenzii. In acest moment, firmele pe care le puteti selecta sunt:


 Fan Curier
Trasee Fan Curier:
http://www.fancourier.ro/trasee.php


Puncte de lucru Fan Curier:
http://www.fancourier.ro/sucursale.php


Cargus
Centre Cargus in tara:
http://www.cargus.ro/new/id-40.vim


 


Livrarea comenzii dvs. prin alte firme de curierat rapid


Daca doriti sa primiti coletul prin intermediul unei firme din lista de mai jos va rugam sa ne contactati telefonic dupa ce trimiteti comanda dvs pentru a stabili detaliile de livrare:

 Note importante:  • Livrarea este gratuita in tara, cu conditia ca locatia de livrare indicata de dvs. sa se afle intr-o localitate acoperita de firma de curierat selectata de dvs. si valoarea minima a comenzii dvs. sa fie de 400 RON

  • Costurile de livrare sunt suportate de catre client pentru comenzile mai mici de 400 RON.

  • In cazul expeditiilor in afara retelei acoperite de firma de curierat selectata se plateste o taxa suplimentara la livrare pentru fiecare km efectuat in afara retelei. Din motive ce tin de politica de livrari a firmei noastre, in acest moment nu onoram comenzile in sistem ramburs catre locatii de livrare aflate in afara retelei de distributie a firmei de curierat selectate.


Rezolvarea disputelor


Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt considerate nule. 

 
 
 
Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol
 

 
Oferte speciale
 

 
Informatii, utile


Asiguram transport gratuit
in tara pentru comenzi in valoare de cel putin 300 RON. [detalii]


La sediul magazinului Cryton beneficiati gratuit de consiliere de specialitate pentru configurarea sistemelor audio si a efectelor de lumini.
Magazin muzica Cryton Cluj - instrumente muzicale, echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini

 
Magazin de echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini, DJ, instrumente muzicale si accesorii
Cluj-Napoca, str. Caracal nr. 21A
Telefon
: 0728-130484Vodafone, 0372-926994Vodafone
Email: magazin@cryton.ro