magazin muzica ~ echipamente profesionale de sunet ~ efecte de lumini ~ instrumente muzicale ~ accesorii ~ echipamente DJ

Cautare in catalogul de produse:  
Microfoane cu fir microfoane fara firAmplificatoare audio profesionaleBoxe audio profesionale, boxe active, boxe pasiveClape si claviaturi, instrumente cu clapeChitare electrice, chitare acustice, chitare bassEchipamente DJ: casti dj, mixere, turntable, playereViori, viole, contrabasStative pentru instrumente, stative partituri stative microfoane
 
 

Cum platesc pentru comanda online

Magazinul online cryton.ro va pune la dispozitie mai multe modalitati de efectuare a platii:  • Plata cu numerar la sediul magazinului nostru (vezi date de contact).

  • Plata in sistem ramburs:
    Daca optati pentru aceasta modalitate de plata, transportul este gratuit daca locatia de livrare se afla in interiorul retelei de distributie a firmei de curierat selectate insa exista o valoare minima a comenzii (vezi detalii).

  • Pentru livrari in afara retelei de distributie se va plati suplimentar o taxa de transport in functie de tarifele practicate de firma de curierat selectata si de numarul de kilometri parcursi in afara retelei de distributie. La primirea coletului continand comanda dvs. va trebui sa achitati si contravaloarea taxelor de transport catre firma de curierat rapid aleasa de dvs. Chitanta si factura aferenta taxelor de transport va fi emisa de catre firma de curierat rapid.


Pentru detalii privind taxele de transport, va rugam sa consultati listele de preturi ale firmelor de curierat rapid:


 
 
 
Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol
 

 
Oferte speciale
 

 
Informatii, utile


Asiguram transport gratuit
in tara pentru comenzi in valoare de cel putin 300 RON. [detalii]


La sediul magazinului Cryton beneficiati gratuit de consiliere de specialitate pentru configurarea sistemelor audio si a efectelor de lumini.
Magazin muzica Cryton Cluj - instrumente muzicale, echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini

 
Magazin de echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini, DJ, instrumente muzicale si accesorii
Cluj-Napoca, str. Caracal nr. 21A
Telefon
: 0728-130484Vodafone, 0372-926994Vodafone
Email: magazin@cryton.ro