magazin muzica ~ echipamente profesionale de sunet ~ efecte de lumini ~ instrumente muzicale ~ accesorii ~ echipamente DJ

Cautare in catalogul de produse:  
Microfoane cu fir microfoane fara firAmplificatoare audio profesionaleBoxe audio profesionale, boxe active, boxe pasiveClape si claviaturi, instrumente cu clapeChitare electrice, chitare acustice, chitare bassEchipamente DJ: casti dj, mixere, turntable, playereViori, viole, contrabasStative pentru instrumente, stative partituri stative microfoane
 
 

Amplificatoare

Ce sunt amplificatoarele audio de putere


Amplificator electronic de semnal


Amplificatorul audio de putere este un aparat care realizeaza amplificarea puterii semnalului acustic preluat dintr-un etaj intermediar (preamplificator, mixer, egalizator, procesor de semnal, upper-lower passer sau crossover activ). Amplificatorul de semnal este unul cele mai importante aparate dintr-o linie de sonorizare, de calitatea acestuia depinzand in mod esential calitatea sunetului final.
Amplificatorul de putere se limiteaza la functia de amplificare in putere si trebuie sa aiba un nivel al distorsiunilor cat mai redus.


Preamplificatorul de putere realizeaza preamplificarea puterii semnalului electroacustic preluat dintr-un etaj intermediar (mixer, egalizator de semnal, procesor de semnal, upper-lower passer, bumfer, crosover activ). Preamplificatorul se limiteaza la functia de preamplificare in putere si la fel ca si amplificatorul de putere trebuie sa aiba un nivel al distorsiunilor foarte redus. 
 


Caracteristicile tehnice ale amplificatoarelor audio de putere


Exista mai multe aspecte ce tin de functionarea unui amplificator. Amplificatoarele sunt clasificate in functie de anumite proprietati si catacteristici tehnice.


 


Recomandari in alegerea unui amplificator


Magazinul Cryton prin specialistii sai va poate recomada cel mai bun tip de amplificator pentru nevoile dvs. In functie de destinatia sa, de forma si volumul incaperilor care trebuie sonorizate este nevoie de un anumit tip de amplificator. Va invitam sa parcurgeti oferta noastra de amplificatoare.


Multi clienti doresc amplificatoare de putere cat mai mare si care sa aiba iesiri pentru cat mai multe boxe. Principiul pe care trebuie mers este insa altul. Pentru a da randamentul scontat, un amplificator audio trebuie conectat la boxe audio de putere echivalenta pentru nivelul amplificatorului respectiv. Orice alte combinatii reduc randamentul instalatiei de sunet.


Recomandarea noastra este ca puterea amplificatorului sa fie cu 25-50 Watt / canal mai mare decat puterea boxelor conectate. De ex. la un sistem de 2 boxe de 400 Watt, se recomanda un amplificator de 2 x 450 Watt / canal. Semnalul audio sufera oricum pierderi de putere din cauza conexiunilor, lungimii mari a cablurilor, etc. si in aceste conditii boxele vor primi semnal audio corespunzator si vor ajunge sa lucreze la randament maxim.


Recomandarile noastre in materie de amplificatoare audio:


Amplificator The t.amp S-150
Amplificator The t.amp TA 1400
Amplificator The t.amp TA 2400 MK-X

 
 
 
Cos de cumparaturi
Cosul de cumparaturi este gol
 

 
Oferte speciale
 

 
Informatii, utile


Asiguram transport gratuit
in tara pentru comenzi in valoare de cel putin 300 RON. [detalii]


La sediul magazinului Cryton beneficiati gratuit de consiliere de specialitate pentru configurarea sistemelor audio si a efectelor de lumini.
Magazin muzica Cryton Cluj - instrumente muzicale, echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini

 
Magazin de echipamente profesionale de sunet si efecte de lumini, DJ, instrumente muzicale si accesorii
Cluj-Napoca, str. Caracal nr. 21A
Telefon
: 0728-130484Vodafone, 0372-926994Vodafone
Email: magazin@cryton.ro